Tällaisia muffinsseja vein kahvipöytään Mummille ja Lassi- Vaarille.
Ohjeen näihin nappasin Ebeltä, hiukan vaan lisäilin valkosuklaata.
Mustikkamuffinssit (kirjasta Hyvää ruokahalua- kotikokin parhaat leivontaohjeet)
2 kananmunaa
1 1/2-2 dl sokeria
100 g voisulaa
1 1/2 dl kermaa
1-2 dl tuoreita mustikoita (laitoin sulatettuja ja valutettuja pakastemustikoita)
100g Valkosuklaata rouheena
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.
2. Lisää sula, hieman jäähtynyt rasva ja vehnäjauho-leivnjauheseos vuorotellen. Lisää kerma ja kääntele lopuksi mustikat ja valkosuklaarouhe taikinaan.
3. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Pursotuksessa käytin Flora vispiä josta tein kaksiväristä. Koristeena oli lumihiutaleet ja sokerikuulat.
Kommentit