Tällaisia muffinsseja vein kahvipöytään Mummille ja Lassi- Vaarille.

Ohjeen näihin nappasin Ebeltä, hiukan vaan lisäilin valkosuklaata.

 

Mustikkamuffinssit   (kirjasta Hyvää ruokahalua- kotikokin parhaat leivontaohjeet)

2 kananmunaa

1 1/2-2 dl sokeria

100 g voisulaa

1 1/2 dl kermaa

1-2 dl tuoreita mustikoita (laitoin sulatettuja ja valutettuja pakastemustikoita)

100g Valkosuklaata rouheena

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

 

1. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.

2. Lisää sula, hieman jäähtynyt rasva ja vehnäjauho-leivnjauheseos vuorotellen. Lisää kerma ja kääntele lopuksi mustikat ja valkosuklaarouhe taikinaan.

3. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

 

Pursotuksessa käytin Flora vispiä josta tein kaksiväristä. Koristeena oli lumihiutaleet ja sokerikuulat.